Lagagruppen är en central organisation för bildemonterare. Vi är medlemmar i Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund och under 2006 har samtliga företag i gruppen genomfört en miljöcertifiering.

Köp begagnade reservdelar hos Laga

Lagagruppen grundades år 2000 och har sedan dess vuxit till en av de största aktörerna på begagnatmarknaden. År 2004 lanserades vår webbplats laga.se och har sedan starten varit det självklara alternativet för såväl verkstad- som privatkunder. Vi finns representerade i hela landet genom våra anslutna bildemonteringar och Laga-verkstäder. Detta för att Du som kund alltid ska kunna göra ett bra val när Du köper en reservdel eller lämnar in Din bil på en Laga-verkstad. Smart för både miljön och plånboken!

Vi har ett väl utbyggt logistiksystem med snabba leveranser och rimliga fraktkostnader, vilket kommer Dig som kund tillgodo. Våra demonterade bilar består i huvudsak av nyare krockskadade bilar, men vi erbjuder även ett brett sortiment från den äldre bilparken.

Du kan vara säker på att alla bilar demonteras på ett korrekt och miljömässigt sätt, allt enligt gällande EU-direktiv. Det är säkert och tryggt att handla från en Laga-medlem.

”Tänk på miljön och leta begagnade delar först”

Laga.se har öppet 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.
Gå in på laga.se, där finns hela vår butik.
Hyllorna är laddade med 4,3 miljoner delar. Välj och vraka!